Over ons

Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. is gespecialiseerd in het kweken van grote aantallen coniferen in de volle grond. Met ongeveer 150 hectare zandgrond en een jaarproductie van ongeveer 1.000.000 leverbare planten behoren we tot één van de grootste kwekerijen in Nederland specifiek voor coniferen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit de soorten Taxus, Thuja en Chamaecyparis.

Op het bedrijf wordt met veel enthousiasme en kennis gewerkt aan het kweken, verkopen en leveren van kwalitatieve haagplanten naar afnemers in meer dan 15 landen binnen Europa. De planten worden onder andere geleverd aan detailhandel (retail), tuincentra, groothandel, hoveniers en particulieren.

Op de boomkwekerij worden alle producten met zorg gekweekt om een goede kwaliteit plant met een goede kluit te garanderen. Het begint bij de productie van het geworteld stek in eigen kassen. Deze stekken komen na een jaar op het veld te staan waarna ze worden verzorgd tot de gewenste maat is verkregen. Voor dit gehele proces beschikt de kwekerij over een modern machinepark.

0
Hectare zandgrond
0
Exportlanden
0
Planten per jaar
0
Leverbare plantsoorten

Neem vrijblijvend contact op